Färdigmat & Såser

9 artiklar

per sida

 • Thai Curry Jackfruit 200g x 10  THAI CURRY - Veganprodukt av Jackfruit som odlas i Sydostasien och har använts som ett alterntiv till kött i flera tusen år. Frukten får en konsistens som liknar fläsk eller strimlad kyckling när den tillagas och fungerar fantastiskt till exempel i tacos, sallader, smörgåsar, hamburgare, wraps och till ris. Upton’s jackfruitprodukter är gluten- och sojafria, med lite kolhydrater och fett och mycket fiber.
  Läs mer
 • Original Jackfruit 200g x 10  NATURELL - Veganprodukt av Jackfruit som odlas i Sydostasien och har använts som ett alterntiv till kött i flera tusen år. Frukten får en konsistens som liknar fläsk eller strimlad kyckling när den tillagas och fungerar fantastiskt till exempel i tacos, sallader, smörgåsar, hamburgare, wraps och till ris. Upton’s jackfruitprodukter är gluten- och sojafria, med lite kolhydrater och fett och mycket fiber.
  Läs mer
 • Hummus Tre Örter 175g x 6  Med örtblandningen koriander, dill och mynta har Yammo skapat en frisk variant som tar oss till varma vindar och soliga dagar. Deras örthummus passar utmärkt för att göra salladen och mackan mer matig, eller som nyttigt mellanmål med krispiga grönsaker.

  Ingredienser: Kikärtor, vatten, tahini (SESAMpasta), rapsolja, örter (koriander, dill och mynta), salt, vitlök, surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (E202, E211)
  Läs mer
 • Hummus Soltorkade Tomater 175g x 6  De soltorkade tomaterna gör hummusen till en ny, spännande och god röra. Yammo har små bitar soltorkade tomater i som gör röran perfekt som en sallad med fetaost och oliver för den grekiska känslan!

  Ingredienser: Kikärtor, vatten, tahini (SESAMpasta), rapsolja, soltorkade tomater, vitlök, surhetsreglerande medel (citronsyra), tomatpuré, lök, persilja, paprika, salt, konserveringsmedel (E202, E211)
  Läs mer
 • Hummus Original 175g x 6  Kikärtor med rejäl dos tahini och en nypa vitlök. Ja, som RIKTIG hummus ska smaka! Yammos original hummus är en bra källa för fiber och protein. Den klassiska hummusen passar till plockmat, fredagsmyset, på mackan och som dipp till grönsaker!

  Ingredienser:Kikärtor, vatten, tahini (SESAMpasta), rapsolja, salt, vitlök, surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (E202, E211).
  Läs mer
 • Hummus Chili 175g x 6  Medelstark hummus! Perfekt för dig som vill krydda mackan eller dippen med extra hetta. Yammo blandar deras silkeslena hummus med en medelstark chili som biter till i eftersmaken.

  Ingredienser: Kikärtor, vatten, tahini (SESAMpasta), rapsolja, vitlök, surhetsreglerande medel (citronsyra), tomatpuré, lök, persilja, chili, paprika, salt, konserveringsmedel (E202, E211)
  Läs mer
 • Färsk Orientalisk Chiliröra 175g x 6  Denna röra är gjord på massor (!) av chili och tomat. Känd i Mellanöstern som “muhammara” och har gjort succé inom det orientaliska köket i Sverige de senaste åren. Den är “lagom stark” och passar bäst till maträtter med milda smaker, eller att röra ner i din gryta för extra smak.

  Ingredienser: Tomatpuré, rapsolja, chili, SOJA sås, vitlök, salt, socker, aroma, surhetsreglerande medel, (citronsyra).
  Läs mer
 • BBQ Jackfruit 200g x 10  BAR-B-QUE - Veganprodutk av Jackfruit som odlas i Sydostasien och har använts som ett alterntiv till kött i flera tusen år. Frukten får en konsistens som liknar fläsk eller strimlad kyckling när den tillagas och fungerar fantastiskt till exempel i tacos, sallader, smörgåsar, hamburgare, wraps och till ris. Upton’s jackfruitprodukter är gluten- och sojafria, med lite kolhydrater och fett och mycket fiber.
  Läs mer
 • Baba Ganoush 175g x 6  Detta är en krämig röra gjord på aubergine, tahini och en vitlöksklyfta! Den mättar och förgyller varje måltid. Yammo mosar aubergine och blandar med tahini för att skapa en krämig och len smak!

  Ingredienser: Aubergine, tahini (SESAMpasta), salt, surhetsreglerande medel (citronsyra), vegetabilisk olja, vitlök.
  Läs mer

9 artiklar

per sida