Klackabackens IPA 6,2% 33cl x 24

Bli först med att recensera denna produktEn India Pale Ale är till stilen distinkt besk och humlearomatisk. Klackabackens IPA är trogen stilen. Vi brygger vår IPA med amerikansk humle för att locka fram smaker av citrusfrukter, ananas och passionsfrukt. För att balansera humlen har vi använt karamell- och vetemalt. Denna karaktärsfulla IPA passar utmärkt till grillat, vällagrade ostar och kryddstark mat.

Ingredienser: Kornmalt, humle, jäst, vatten

Artikelnummer: 8943603

Dela med dina vänner

Klackabackens Bryggeri
Klackabackens Bryggeri förenar kreativitet med traditionellt kunnande. Resultatet? Klassiskt med en twist. För oss betyder det klassiska öl för dig som just har upptäckt smakrikedomen i hantverksöl och med en twist för dig som kräver det där extra. 


Producentinformation

Ungefärlig leveranstid
1 vecka

Produktbeskrivning

DetaljerEn India Pale Ale är till stilen distinkt besk och humlearomatisk. Klackabackens IPA är trogen stilen. Vi brygger vår IPA med amerikansk humle för att locka fram smaker av citrusfrukter, ananas och passionsfrukt. För att balansera humlen har vi använt karamell- och vetemalt. Denna karaktärsfulla IPA passar utmärkt till grillat, vällagrade ostar och kryddstark mat.

Ingredienser: Kornmalt, humle, jäst, vatten

Mer information

Mer information

Producent Klackabackens Bryggeri
Ölstyrka Starköl
Ölsort IPA
Volymprocent 6,2 %
Streckkod 735007985002
Antal per kolli 24
Enhet Låda
Nettovikt/Volym 33cl
Hållbarhet oöppnad 270 dagar
Förvaring oöppnad Mörkt, Svalt
Hållbarhet öppnad 1 dag

Recensioner

Skriv din egen recension

Only registered users can write reviews. Please, log in or register