Kombucha Älggräs 33cl x 24

Bli först med att recensera denna produktFermenterat te smaksatt med färsk älggräs (blad och blomma). Kombucha är en alkoholfri vuxenläsk med låg sockerhalt som passar utmärkt till mat eller istället för en öl. Älggräset i denna produkt plockade de själva i Augusti 2017. 


Ingredienser: svart te, socker, färsk älggräs (fermenterat med mikrobiell kultur)


Artikelnummer: ROM-012

Dela med dina vänner

Roots of Malmö
Roots Kombucha startades av två doktorer – tyvärr inte riktiga doktorer, utan sådana som jobbar på universitet. Nick och Matthias träffades i Uppsala 2008 där de båda studerade vid Sveriges Lantbruksuniversitet, SLU. Flera år senare flyttade de in i en lägenhet i Malmö tillsammans. I lägenheten ägnade de mycket tid åt att brygga öl, syra grönsaker och inte minst åt att tillverka kombucha, en dryck som Nick har varit ett stort fan av sedan förra årtusendet. Idag består Roots Kombucha av sju personer: Nick, Matthias, Elin, Johannes, Omar, Basel, och Johanna. Tillsammans tillverkar de ekologiskt certifierad kombucha i vårt bryggeri på Möllevången i Malmö.
Producentinformation

Ungefärlig leveranstid
2-5 dagar

Produktbeskrivning

Detaljer

Fermenterat te smaksatt med färsk älggräs (blad och blomma). Kombucha är en alkoholfri vuxenläsk med låg sockerhalt som passar utmärkt till mat eller istället för en öl. Älggräset i denna produkt plockade de själva i Augusti 2017. 

Ingredienser: svart te, socker, färsk älggräs (fermenterat med mikrobiell kultur)

Mer information

Mer information

Producent Roots of Malmö
Streckkod 7350086430127
Antal per kolli 24
Enhet Låda
Nettovikt/Volym 33cl
Hållbarhet oöppnad 5 månader
Förvaring oöppnad Kylvara 0 till +8

Recensioner

Skriv din egen recension

Only registered users can write reviews. Please, log in or register