Blomberg & Stenström

Blomberg & Stenström AB är ett familjeföretag som startades 2010. De har sin bas i Stockholm men upplever en stadigt ökande försäljning och ett ökat intresse från dagligvaruhandeln i andra delar av landet. De representerar idag flera stabila välrenommerade producenter av premiumprodukter, alla valda med omsorg för att addera värde till respektive kategori inom kolonial.

I USA levererar Stonewall Kitchen bland annat till Whole Foods Market. Produkterna innehåller enbart naturliga ingredienser och representerar de bästa sidorna av matkultur i USA t ex BBQ, TexMex och American Breakfast. Företaget är baserat i York på den amerikanska östkusten – 100% New England.

Albert Ménès är ett franskt företag som specialiserat sig på kryddor och franska delikatesser. Beställer man hela sortimentet av de fina, prisvärda kryddorna finns möjligheten att även få ett ställ från leverantören. Till delikatesserna kan nämnas en underbar marmelad och honung och en fantastisk hummersoppa.

ManoMasa tillverkar härliga och smakrika tortillachips i England. Tortillachipsen fungerar fantastiskt bra till Stonewall Kitchens salsaprodukter och kombinationen tar fredagsmyset till nya nivåer.

Upton’s Naturals, ett amerikanskt företag, producerar fantastiska veganprodukter av Jackfruit. Produkterna kan användas i stället för traditionellt protein som kött och fisk, i t ex hamburgare, som pulled pork, till pasta och ris, i wraps – bara fantasin sätter gränser. Finns i naturell för egen smaksättning och som BBQ och Thai.

Man kan inte misslyckas med Pasta Morelli. Basta! Äkta, traditionell, italiensk premiumpasta. Finns i många traditionella varianter från Linguine till toskansk Pici.

Bland deras producenter finner du även tonic och läskedrycker i fina flaskor från Franklin & Son’s. Bland favoriterna kan nämnas brittisk Indian Tonic Water, Ginger Ale och Lemon Tonic, Ginger Beer och Lemon & Elderflower.

My Cup of Tea, underbara téer från en liten producent i London. Téerna blandas för hand och säljs i fantastiska burkar och förpackningar i butiken nära Whole Foods Market vid Picadilly.

Terrazza Meriditerranea, vardagslyx för alla. Det bästa Carnaroliriset med traditionell och god smaksättning. Tillsätt bara vatten/buljong och servera med smör och parmesanost. 

Blomberg & Stenström reserverar sig för eventuellt slutförsäljning


Ungefärlig leveranstid
3-4 dagar