Ecoworld of Scandinavia

Ecoworld of Scandinavia är ett litet företag som vill mycket. Vi importerar produkter, både livsmedel och städ/tvätt/hygien produkter som vi själva vill ha och som vi kan stå för med gott samvete. Vi främjar samarbetet med små producenter där känslan och ansvaret för det egna, det nära och det rätta får styra. Men vi arbetar även med stora företag som sedan starten på 70-talet har haft en uttalad vision att leverera produkter som gör en skillnad både för miljö och hälsa.

Finestra Sul Cielos totala avsaknad av raffinerat socker och syntetiska sötningsmedel är ett exempel. Almacabios stentuffa miljöcertifiering av hushålls”kemikalier” är en annan, där 0-tolerans mot skadliga tungmetaller, misstänkt cancerframkallande ämnen och GMO följt företaget sedan start.

Med ekologi och ekologisk närproduktion som gemensam nämnare hittar du mjöl, pasta, olivolja, kryddor, makrobiotiska produkter, kex, godis, dryck, flingor, bönor, socker, marmelad, och snacks. Vi erbjuder även växtbaserade, miljöcertifierade städprodukter och hygienprodukter.

Eko – Kvalitet – Miljö – Hållbarhet - Hälsa


Ungefärlig leveranstid
5-7 dagar

4 artiklar

per sida

4 artiklar

per sida