Pulled Pork Simmering Sauce 595g x 6

Bli först med att recensera denna produktEn klassiker från South Carolina som används i långkok med t ex fläskbog. Köttet bryns och läggs tillsammans med såsen att långsamt tillagas i ugn minst ett par timmar. Ös köttet med såsen flera gånger under tillagningen. Allt är klart när köttet faller isär. Tag bort ben och ev fett och lägg tillbaka köttet i såsen – värm och servera i hamburgerbröd och en god coleslaw.
Artikelnummer: BS-251806

Dela med dina vänner

Blomberg & Stenström
Blomberg & Stenström AB är ett familjeföretag som startades 2010. De representerar idag flera stabila välrenommerade producenter av premiumprodukter, så som Stonewall Kitchen, Albert Ménès, ManoMasa, Upton’s Naturals, Franklin & Son’s mfl.

Blomberg & Stenström reserverar sig för ev. slutförsäljning
Producentinformation

Ungefärlig leveranstid
3-4 dagar

Produktbeskrivning

Detaljer

En klassiker från South Carolina som används i långkok med t ex fläskbog. Köttet bryns och läggs tillsammans med såsen att långsamt tillagas i ugn minst ett par timmar. Ös köttet med såsen flera gånger under tillagningen. Allt är klart när köttet faller isär. Tag bort ben och ev fett och lägg tillbaka köttet i såsen – värm och servera i hamburgerbröd och en god coleslaw.

Mer information

Mer information

Producent Blomberg & Stenström
Streckkod 711381314388
Antal per kolli 6
Enhet Låda
Nettovikt/Volym 595g
Förvaring oöppnad Rumstemperatur

Recensioner

Skriv din egen recension

Only registered users can write reviews. Please, log in or register