Sloppy Joe Simmering Sauce 539g x 6

Bli först med att recensera denna produktSloppy Joe’s Bar i Key West var en av Ernest Hemingways favoirtbarer och en ”Sloppy Joe” är en typ av hamburgare/sandwich som serveras med kryddig köttfärssås i stället för en vanlig burgare. En amerikansk klassiker ända sedan 30-talet. Fräs upp köttfärs, tillsätt såsen och låt koka ihop. Servera mellan hamburgerbröd, pommes frites och en av Stonewall Kitchens goda ketchups.TIPS: Tillsätt t ex hackad lök, vitlök och finhackad bladselleri i färsen.
Artikelnummer: BS-251801

Dela med dina vänner

Blomberg & Stenström
Blomberg & Stenström AB är ett familjeföretag som startades 2010. De representerar idag flera stabila välrenommerade producenter av premiumprodukter, så som Stonewall Kitchen, Albert Ménès, ManoMasa, Upton’s Naturals, Franklin & Son’s mfl.

Blomberg & Stenström reserverar sig för ev. slutförsäljning
Producentinformation

Ungefärlig leveranstid
3-4 dagar

Produktbeskrivning

Detaljer

Sloppy Joe’s Bar i Key West var en av Ernest Hemingways favoirtbarer och en ”Sloppy Joe” är en typ av hamburgare/sandwich som serveras med kryddig köttfärssås i stället för en vanlig burgare. En amerikansk klassiker ända sedan 30-talet. Fräs upp köttfärs, tillsätt såsen och låt koka ihop. Servera mellan hamburgerbröd, pommes frites och en av Stonewall Kitchens goda ketchups.TIPS: Tillsätt t ex hackad lök, vitlök och finhackad bladselleri i färsen.

Mer information

Mer information

Producent Blomberg & Stenström
Streckkod 711381312377
Antal per kolli 6
Enhet Låda
Nettovikt/Volym 539g
Förvaring oöppnad Rumstemperatur

Recensioner

Skriv din egen recension

Only registered users can write reviews. Please, log in or register