Syrad Chilisås 240ml x 9

Bli först med att recensera denna produktEn underbart frisk och god fermenterad/syrad chilisås. Färsk grönsaker blandas med lite salt och vatten som sedan får stå mörkt och svalt i ca 1 månad. Skal och kött tillsammans gör chilisåsen full av intensitet i färg, smak och hetta. Förutom att smak och färg blir komplexa och fylliga så bibehålls näring, fibrer och hälsoeffekter igenom processen. Passar till omelett, stekt ägg, grönsaker, kyckling, grillat.

Ingredienser: Paprika, vitkål, chili, rödlök, vitlök, havssalt, Carolina Reaper chili.
Artikelnummer: sorgarden-4005

Dela med dina vänner

Sörgården Måla
Det var vid Hjälmarens norra strand allting började. Unikt, ekologiskt, närodlat och högkvalitativt är viktiga ledord för verksamheten. Södergården Måla satsar på välsmakande knäckebröd, marmelader, chilisåser, senap och chutney. De riktar sig till dig som vill ha riktiga delikatesser med god smak, utan konstiga tillsatser.
Producentinformation

Ungefärlig leveranstid
1 vecka

Produktbeskrivning

DetaljerEn underbart frisk och god fermenterad/syrad chilisås. Färsk grönsaker blandas med lite salt och vatten som sedan får stå mörkt och svalt i ca 1 månad. Skal och kött tillsammans gör chilisåsen full av intensitet i färg, smak och hetta. Förutom att smak och färg blir komplexa och fylliga så bibehålls näring, fibrer och hälsoeffekter igenom processen. Passar till omelett, stekt ägg, grönsaker, kyckling, grillat.

Ingredienser: Paprika, vitkål, chili, rödlök, vitlök, havssalt, Carolina Reaper chili.Mer information

Mer information

Producent Sörgården Måla
Streckkod 7350057823330
Antal per kolli 9
Enhet Låda
Nettovikt/Volym 240 ml
Hållbarhet oöppnad 18 månader
Förvaring oöppnad Mörkt, Svalt
Förvaring öppnad Kylvara 0 till +8

Recensioner

Skriv din egen recension

Only registered users can write reviews. Please, log in or register