Thai Curry Jackfruit 200g x 10

Bli först med att recensera denna produktTHAI CURRY - Veganprodukt av Jackfruit som odlas i Sydostasien och har använts som ett alterntiv till kött i flera tusen år. Frukten får en konsistens som liknar fläsk eller strimlad kyckling när den tillagas och fungerar fantastiskt till exempel i tacos, sallader, smörgåsar, hamburgare, wraps och till ris. Upton’s jackfruitprodukter är gluten- och sojafria, med lite kolhydrater och fett och mycket fiber.
Artikelnummer: BS-THCJFR

Dela med dina vänner

Blomberg & Stenström
Blomberg & Stenström AB är ett familjeföretag som startades 2010. De representerar idag flera stabila välrenommerade producenter av premiumprodukter, så som Stonewall Kitchen, Albert Ménès, ManoMasa, Upton’s Naturals, Franklin & Son’s mfl.

Blomberg & Stenström reserverar sig för ev. slutförsäljning
Producentinformation

Ungefärlig leveranstid
3-4 dagar

Produktbeskrivning

Detaljer

THAI CURRY - Veganprodukt av Jackfruit som odlas i Sydostasien och har använts som ett alterntiv till kött i flera tusen år. Frukten får en konsistens som liknar fläsk eller strimlad kyckling när den tillagas och fungerar fantastiskt till exempel i tacos, sallader, smörgåsar, hamburgare, wraps och till ris. Upton’s jackfruitprodukter är gluten- och sojafria, med lite kolhydrater och fett och mycket fiber.

Mer information

Mer information

Producent Blomberg & Stenström
Streckkod 851070006481
Antal per kolli 10
Enhet Låda
Nettovikt/Volym 200g
Förvaring oöppnad Rumstemperatur
Märkning Glutenfri

Recensioner

Skriv din egen recension

Only registered users can write reviews. Please, log in or register